شانکرمرکبات

باکتری شانکر مرکبات، از طریق روزنه ها و زخم ها درختها رو به طور مستقیم آلوده می کنه، اما عامل قارچی

بیماری شانکر به طور غیرمستقیم از زخم هایی که از صدمه های ناشی از هرس، آسیب های مکانیکی و غیره به

گیاه نفوذ می کنه به وجود میاد. تو قسمت های آسیب دیده بوی ترشیدگی استشمام می شه، ولی عامل قارچی، این

بورو نداره.

علائم بیماری اینه که:

قطر این لکه ها روی برگ بین ٢ تا ١۰ میلی متره، ٧ تا ١۰ روز پس از شروع بیماری، لکه ها اول مدور هس و

به مرور زمان شکل آن ها نامنظم می شه. معمولا حدود ۷ تا ۱۴ روز پس از عفونت توی محدوده دمایی ۲۰ تا

۳۰ درجه سانتیگراد قابل دیدن هستن.

روش های مختلفی واسه پیشگیری و از بین بردن شانکر مرکبات مثل:

هرس یا حذف درخت های آلوده، کاشتن نهال سالم، ضدعفونی، کاشتن درختهای بادشکن، استفاده از ترکیبهای

حاوی مس، کنترل آفت گیاه یکی دیکه از روش هایی که میتونید ازش استفاده کنین مصرف قارچ کش ها و

ضدعفونی کننده های مقرون به صرف و ارگانیکه که با استفاده از اون می تونید پیشگیری و کاهش خسارت

بیماری باکتریایی شانکر مرکبات روبه حداقل برسونین...

پس بهتون پیشنهاد میکنم که واسه آشنایی با این محصول و خوندن کامل این مقاله روش کلیک کنین تا به یه نتیجه

عالی برسین.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد