هنوزم دنبال ضدعفونی کننده واسه صنایع غذایی هستی؟
در کارخانه های تولید مواد غذایی، تجهیزات مورد استفاده باید در طول روز تمیز باشن. اگر دستگاه ها و تجهیزات ضدعفونی نشن، باعث آلودگی مواد غذایی و مسمومیت میشه. نظافت و تمیز کردن دستگاه ها و محیط، تنها با آب گرم و شوینده های عمومی به خوبی انجام نمیشه، بلکه باید از محلول های ضدعفونی کننده و گندزدای مخصوص استفاده بشه.
بعضی مواقع قبل انجام ضدعفونی باید شستشو هم انجام بشه. شستشو رو میتونید با شوینده های اسیدی و قلیایی انجام بدید تا چربی ها و رسوباتی که روی سطوح، دستگاه ها، میزکار و .... میمونه رو تمیز کنید، و بعد ضدعفونی انجام بشه.
از چه محلولی واسه ضدعفونی میشه استفاده کرد؟
محلولی باید استفاده بشه که بتونه روی همه عوامل میکروبی ، ویروسی و قارچی تاثیر بزاره و اون ها رو از بین ببره. محلول فوداسیب به عنوان یک محلول ضدعفونی کننده سطح بالا بر پایه پراستیک اسید 15 درصد، می تونه عمل ضدعفونی و گندزدایی رو انجام بده.
فوداسیب کجا ها کاربرد داره؟
1) در صنایع شیر و فرآورده های لبنی
2) صنایع آب معدنی، نوشابه ها، نوشیدنی های غیر الکلی و آبمیوه ها
3) صنایع کمپوت وکنسرو سازی، انوع سس و رب
4) صنایع کیک، شیرینی و شکلات
5) صنایع نان و فرآورده های غلات (انواع ماکارونی)
6) صنایع خشکبار و سبزیجات آماده مصرف
از کجا میتونی یک ضدعفونی کننده و شوینده خوب واسه تجهیزات تهیه کنی؟
شرکت آرال شیمی به عنوان یکی از اولین تولید کنندگان شوینده و ضدعفونی کننده بر پایه پراستیک اسید با درصد های 5،15،22 نیاز به ضدعفونی کننده و شوینده را در صنایع غذایی برطرف کرده. محلول فوداسیب، محلولی کنسانتره هست که قبل مصرف رقیق سازی میشه و مورد استفاده قرار میگیره.
ادامه این مقاله رو از وبسایت آرال شیمی دنبال کنید.