هنوز هم نگران تشکیل بیوفیلم تو خط تولید لبنیاتت هستی؟
بیوفیلم چیه؟ نوعی رسوب معدنی که به تجهیزات فرآوری لبنیات می چسبه و جاییه برای تجمع باکتری ها.
بیوفیلم کجا ها تشکیل میشه؟
1) دستگاه های مبادله کننده حرارتی
2) تجهیزات فرآوری صنایع غذایی
3) در لوله های آبخوری و شیردوشی
4) خطوط انتقال شیر و فرآورده های لبنی
چکار کنیم بیوفیلم تشکیل نشه؟
پراستیک اسید یا (PAA)، به عنوان یک محلول ضدعفونی در صنایع لبنی و غذایی استفاده میشه. PAA با غلظت 0.5 درصد میتونه بیوفیلمهای سویههای L. monocytogenes رهایشی از آب نمک روی فولاد ضدزنگ رو غیرفعال کنه.
از کجا میتونیم پراستیک اسید 15% رو تهیه کنیم؟
استفاده از یک محلول گندزدای خوب، مثل پراستیک اسید به حذف و پیشگیری از تشکیل بیوفیلم در صنایع غذایی به ویژه لبنیات کمک میکنه. شرکت آرال شیمی، پراستیک اسید ۱۵% با نام تجاری فوداسیب را تولید میکنه، که میتونیم از آن برای از بین بردن انواع بیوفیلمها استفاده کنیم.
ادامه این مقاله رو از وبسایت آرال شیمی دنبال کنید.